Katso miten Ice Powerilla voit
LIEVITTÄÄ KIPUA

Nopea ja tehokas apu kipuun!

Alkuperäinen Suomalainen

Valitse mihin haluat käyttää Ice Power -tuotteita:

Katso ajankohtaisia
Ice Power uutisia

Ice Power uutiset

Naisenergiaa ja Ice Poweria Tampereella

LenkkilogoIce Power on jälleen mukana tänä vuonna Tampereella järjestettävällä Likkojen Lenkillä!

Likkojen Lenkki haastatteli Ice Powerin pitkäaikaista yhteistyökumppania Salibandyseura Classicin naisia, miten he ovat hyödyntäneet Ice Power -tuotteita.

 

Haastateltavana fysioterapeutit Senja Keskitalo ja Irja Lahtinen

Haastattelu tapahtumakoordinaattori Mari Lope, Likkojen Lenkki

Kuvassa naisten kapteeni Nina Rantala

Hultokuva Irja ja Senja

HEI SENJA JA IRJA! FYSIOLINE JA ICE POWER ON TEHNYT SEURANNE KANSSA JO VUOSIA YHTEISTYÖTÄ; MILLAISISSA TILANTEISSA ICE POWER –TUOTTEET OVAT ERITYISESTI KÄYTÖSSÄ?

Kylmähoitotuotteita käytämme aina, kun tarvitaan nopeaa kivunlievitystä. Monet pelaajat kokevat lämpögeelin hyödylliseksi lihasvammojen jälkeen, kun he palaavat takaisin harjoituksiin.

TOIMITTE JOUKKUEEN FYSIOTERAPEUTTEINA VASTATEN MYÖS URHEILIJOIDEN LIHASHUOLLOSTA. MITEN ITSE ALAN AMMATTI-IHMISENÄ KOET ICE POWER –TUOTTEIDEN TARPEELLISUUDEN VAMMOJEN HOITOTILANTEESSA?

Ice Power-kylmätuotteet ovat loistavia kivunlievittäjiä esim. erilaisissa iskuvammoissa, joita tulee salibandyssa valitettavan paljon. Kenttäpelaajien iskuvammoissa käytämme useimmiten pikakylmäpakkauksia. Kylmäspray on erityisesti maalivahtien suosiossa, kun peleissä tulee mailaniskuja sormille eikä lyhyillä pelikatkoilla ole aikaa pitää kylmäpakkausta.

OVATKO TUOTEPERHEEN TUOTTEET JOUKKUEELLANNE KÄYTÖSSÄ MYÖS LIHASHUOLLOSSA?

Lähes jokaisella pelaajalla on kotona pakastimessa kylmä-/lämpöpakkaus, jota voi käyttää tarpeen mukaan joko lämpimänä lihasten rentoutumiseen tai kylmänä nopeaan kivunlievitykseen.

MIKÄ TUOTEPERHEEN TUOTTEISTA ON SUOSIKKINNE?

IcePower-pikakylmäpakkauksia kuluu joka pelissä. Ne ovat nopeita ja helppoja

käyttää.

Likkojen Lenkki – liikunnan iloa, naisenergiaa ja huippuviihdettä! Lisää tietoa Likkojen Lenkistä: www.likkojenlenkki.fi

Myynnissä

Myynnissä

Valitse maa:

Valitse maa
  • International
  • Finland
  • Sweden
  • 中文
  • Spain
  • Germany