Liikkujan kylmähoito Ice Power -tuotteilla

Kylmähoitoa käytetään paljon akuuttien vammojen ensiapuna. Kylmähoito on myös hyvä lihashuollollinen toimenpide kovan harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Sen kudoksia viilentävä vaikutus alentaa tulehdusprosessia ja nopeuttaa vammasta palautumista. Käytettyjä kylmähoitomenetelmiä ovat kylmä vesi, kylmäpakkaukset, kylmäspray, jää, lumi sekä kylmägeeli. 

Liikkujan Ice Power -tuotteet

IcePower kylmägeelin vaikutus perustuu geelin sisältämiin mentoliin ja eteerisiin öljyihin, jotka alentavat ihon pintalämpötilaa noin 7 astetta. Tällöin vältetään myös kylmäpakkausten ja jääpussien käytössä esiintyvä paleltumisriski. Ice Power kylmägeelin vaikutusta tehostaa kylmää välittävä mentoli-reseptori, joka kuuluu ihmisen ihon lämmönsäätely reseptoriryhmään. Tämän reseptorin kautta vaikutus kohdistuu myös syväkudoksiin rajoittaen vaurioaluetta. Veren ja kudosnesteiden valuminen kudoksiin vähenee, jolloin turvotuksen syntyminen on vähäisempää.

Ice Power kylmägeeli on lääkeaineeton hoitomuoto kivun lievityksen. Se on turvallinen pitkäaikaisessakin käytössä. Ice Power kylmägeeli sopii käytettäväksi vammatilanteissa kylmäpussin jälkeen pidentämään kylmävaikutusta, jolloin vammasta parantuminen nopeutuu. IcePower kylmägeeli toimii erinomaisesti myös palautumisen apuvälineenä rankan fyysisen rasituksen jälkeen, se rentouttaa lihaksia lisäämällä alueen aineenvaihduntaa sekä vähentämällä kipua. Kova rasitus ja vaillinainen palautuminen johtavat usein kudosten tulehduskierteeseen, joka voidaan ennaltaehkäistä kylmägeelin avulla. Mahdollisimman nopeasti fyysisen rasituksen jälkeen aloitettu IcePower kylmägeelin käyttö auttaa tehokasta palautumista ja ehkäisee vammojen syntyä.

Ice Power kylmägeeliä on saatavana myös Roll-tuubissa. Ice Power Rollilla saa levitettyä kätevästi geelin juuri siihen paikkaan, mihin on tarvetta. Levitys Roll-tuubista parantaa geelin imeytyvyyttä, joten se vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi Ice Power Roll kylmägeeli on siisti käyttää – käsiä sotkematta!

Ice Power pikakylmäpakkaus on heti valmis käytettäväksi. Pakkaus kylmenee kemiallisen reaktion seurauksena, kun pakkauksen sisällä oleva pussi rikotaan puristamalla. Ice Power pikakylmäpakkausta voidaan käyttää ensiapuna vammatilanteissa vähentämään turvotusta ja verenpurkauman muodostumista sekä lievittämään kipua.

Ice Power kylmäspray on helppokäyttöinen voimakkaasti viilentävä kylmäspray. Sen vaikutus alkaa välittömästi ja kestää noin 15 minuuttia. Kylmäspray sopii venähdyksien ja revähdyksien ensihoitoon. Jatkohoito tapahtuu Ice Power kylmäpakkauksella ja kylmägeelillä.

Ice Power Sport Spray on tehokas ja pitkävaikutteinen kylmägeelispray.  Se on ainutlaatuinen kylmähoitotuote, jossa yhdistyy sprayn helppokäyttöisyys ja kylmägeelin pitkävaikutteisuus. Sport Spray lievittää iskuvammoista, venähdyksistä, nyrjähdyksistä ja rasitusvammoista aiheutuvaa kipua sekä vähentää urheiluvammoista aiheutuvaa turvotusta.

Ice Power Sport Sprayn käyttö vammatilanteessa yhdistettynä kompressiosidokseen

Myynnissä

Valitse maa:

Valitse maa
  • International
  • Finland
  • Sweden
  • China
  • Spain
  • Germany
  • Bulgaria
  • Romania
  • Slovenia
  • Poland