Ice Power – lääkkeetöntä kivun hoitoa lihaskipuun
Kylmähoito on turvallinen ja lääkeaineeton tapa hoitaa lihaskipua. Se sopii koko perheen kivun hoitoon vauvasta vaariin ilman rajoituksia. Kylmähoito on tuttu ensiavussa vammojen hoidossa, mutta kylmähoito sopii myös erinomaisesti paikalliseen lihaskipujen hoitoon. Kylmän kudoksia viilentävä vaikutus alentaa tulehdusprosessia, ehkäisee turvotusta ja hidastaa verenkiertoa. Kylmä vähentää kivuntuntemusta vaikuttamalla hermojen johtamisnopeuteen, jolloin kylmätuntemuksella syrjäytetään kivuntuntemus ja samalla myös ympäröivät lihakset rentoutuvat.

Mentolin teho todistettu* – tehokas apu lihaskipuun!
Ice Power kylmägeelin sisältämän mentolin avulla saadaan samat hyödyt kuin perinteisellä kylmähoidolla helposti ja huomaamattomasti. Ice Power kylmägeelillä tehdyillä tutkimuksilla on havaittu, että Ice Power kylmägeelin sisältämä mentoli laskee ihon lämpötilaa noin viidellä asteella. Mentoli vaikuttaa myös kipusignaaleihin, jolloin saadaan vähennettyä kivun tunnetta. Ice Power kylmägeelillä on myös tieteellisesti todettu vähentävän kipua ja nopeuttavan paranemista pehmytkudosvammoissa*. Mentolin fyysinen vaikutus on pidempi kuin perinteisellä kylmähoidolla, jolloin saadaan tehokkaampi kivun lievitys.

Käytä Ice Power kylmägeeliä:
– Lihaskipuihin ja -jännitystiloihin
– Selkä- ja niska-hartiaseudun kipuihin
– Rasituskipuihin ja palautumiseen
– Vammojen hoitoon

Ice Power tuotesarjasta löytyy monipuolinen valikoima kylmähoitotuotteita. Ice Power tuotteet valmistetaan Fysiolinen omalla tehtaalla Tampereella. Tuotesarja on ollut myynnissä Suomessa apteekeissa jo yli 20 vuotta!

*Efficacy of Cold Gel for Soft Tissue Injuries; A Prospective Randomized Double-Blinded Trial.
Airaksinen et al. The American Journal of Sports Medicine, Vol. 31, No. 5